Virtual Teen Forums
 

Go Back   Virtual Teen Forums > >
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read Chat Room

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old May 29th, 2014, 07:48 AM   #1
Typhlosion
Fire-type Metalhead
 
Typhlosion's Forum Picture
 
Name: Alex
Join Date: December 18, 2013
Location: Brazil!
Age: 21
Gender: Male
Blog Entries: 3
Default "Edit post" is blank

Sometimes, when I try to edit a post, the edit box is completely blank. No text of the previous submission what so ever. It seems to do this quite randomly as well, only once in a never it happens. (Happend around 5 times to me during my days in VT.)

Using FF 29.0 on W8.1 x64.

Formerly at your service! ^^
Ex-GD Mod

Straight / Atheist / Metalhead / Right-wing / Aspie
Typhlosion is offline   Reply With Quote
Old May 29th, 2014, 09:11 AM   #2
Miserabilia
Our Bipolar Friends
 
Miserabilia's Forum Picture
 
Name: dan/johnny foreigner/cheesee
Join Date: June 1, 2013
Location: my house basicly
Age: 18
Gender: Cisgender Male
Default Re: "Edit post" is blank

I've only encountered this two times, each of those times it was because of my internet being off for a short time just as I edited.
This could be it.

shout at the world because the world doesn't love you

lower yourself because you know that you have to.
Miserabilia is offline   Reply With Quote
Old May 29th, 2014, 09:14 AM   #3
ksdnfkfr
Banned
 
Join Date: August 28, 2013
Gender: Undisclosed
Blog Entries: 3
Default Re: "Edit post" is blank

there's stuff that's sometimes blank and always the gender symbols are blank for me when im on firefox but appear when i paste the link onto chrome.
ksdnfkfr is offline   Reply With Quote
Old May 29th, 2014, 09:46 AM   #4
xXl0sth0peXx
Administrator
 
xXl0sth0peXx's Forum Picture
 
Name: Val
Join Date: July 17, 2011
Location: in the middle of hell..
Gender: Cisgender Female
Default Re: "Edit post" is blank

Since it's not like a constant thing all the time that rarely happens, I'd blame it on either cookies/cashe or just a freak loading error.. which happens, on any site. I wouldn't think anything of it unless it consistently starts to happen.

Feel free to contact me: [email protected]|PM me
Feel free to visit: Ask Me|Diary|My Tumblr

"Perfect. Nice and bright outside. Wow, I'm so rococo x.X" - Bethany
~Steven
- Ali
xXl0sth0peXx is offline   Reply With Quote
Old May 29th, 2014, 04:09 PM   #5
Feraligatr
Water Type
 
Feraligatr's Forum Picture
 
Join Date: May 2, 2013
Location: Pennsylvania
Age: 20
Gender: Cisgender Female
Blog Entries: 4
Default Re: "Edit post" is blank

That happens to me, too. I find it really weird. Is this going to get fixed? It doesn't really bother me.
Feraligatr is offline   Reply With Quote
Old June 2nd, 2014, 08:51 AM   #6
Typhlosion
Fire-type Metalhead
 
Typhlosion's Forum Picture
 
Name: Alex
Join Date: December 18, 2013
Location: Brazil!
Age: 21
Gender: Male
Blog Entries: 3
Default Re: "Edit post" is blank

Bump, but here's the problem about 'Edit Post'. I found out recently, otherwise I would have told.

I can't really know how often this happens because, well, I don't always edit posts. BUT, when I have a problem with editing a post, the problem will persist no matter if I change computers, browsers and access through a completely different internet.

Even after Hollywood (thanks, by the way!) edited my post upon my request I STILL get a blank edit box. [link to post]. Is there anything abnormal with the post's data in the system?

Formerly at your service! ^^
Ex-GD Mod

Straight / Atheist / Metalhead / Right-wing / Aspie
Typhlosion is offline   Reply With Quote
Old June 2nd, 2014, 10:54 AM   #7
ImCoolBeans
Retired Administrator
 
ImCoolBeans's Forum Picture
 
Name: Mike
Join Date: April 26, 2010
Location: US
Age: 23
Gender: Male
Default Re: "Edit post" is blank

Quote:
Originally Posted by Typhlosion View Post
Bump, but here's the problem about 'Edit Post'. I found out recently, otherwise I would have told.

I can't really know how often this happens because, well, I don't always edit posts. BUT, when I have a problem with editing a post, the problem will persist no matter if I change computers, browsers and access through a completely different internet.

Even after Hollywood (thanks, by the way!) edited my post upon my request I STILL get a blank edit box. [link to post]. Is there anything abnormal with the post's data in the system?
I've never seen this, it's never happened to me before. Next time it happens, screen shot it and PM it to me please.

Always here to help. Don't hesitate to PM me.


Machines Are Taking Over
-Ron
-and also Beth, with Max too
Contact me at [email protected]
Jon was here
"The Goderator" Worshiper
*Ali*-
Officially blessed by Elysium, The Goderator
ImCoolBeans is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:20 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright©2000 - 2018
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2004 - 2017, VirtualTeen.org