Virtual Teen Forums
 

Go Back   Virtual Teen Forums > >
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read Chat Room

Not sure if this will delete my Last Blog or not, But, I am just completely bored!
So how is everyone doing?
I start my work expirience on Monday! Then it is Christmas, Then i turn 16, Then 2 months left of school! I AM SO EXCITED!
Well i got nothing to say ha ha.
Rate this Entry

To everyone on VT

Posted March 9th, 2013 at 04:49 AM by Dimentio

I am thinking about leaving VT if not, Just not go on it as much, I am not too sure why but VT was going good, Then slowly is started to lag out my computer, Pages took longer and longer to load, If i send messages it can send 10 times over and now, I no longer get messages from it as apparently it fails to meet MsN's security measures so i forget to message people back.
So i love VT and always have done, But it taking about a minute or so to load every time i open it, Click something on it or send a message and having no idea how many messages with will send, I just cannot be on here much more i think!
I love VT, Always have done, But lately, It is just not going good, For those of you who i still wish to talk to you can all see me on another site and to those others, It's been nice knowing you or even if i have not spoken to you i wish you good but yeah, VT is not going good for me haha, I might be back on here a few times but i doubt it how bad it is.
Posted in Uncategorized
Views 808 Comments 8
« Prev     Main     Next »
Total Comments 8

Comments

  1. Old Comment
    Which browser are you using?
    Posted March 9th, 2013 at 05:08 AM by Sonic Boom Sonic Boom is offline
  2. Old Comment
    Dimentio's Forum Picture
    Quote:
    Originally Posted by Sonic Boom View Comment
    Which browser are you using?
    Augh how have i forgot your name!?! -_- I'm so sorry! XD Also Google Chrome, Seems like a lot of people use it on here and it works fine!
    Posted March 9th, 2013 at 11:33 AM by Dimentio Dimentio is offline
  3. Old Comment
    Have you tried safari or Internet explorer??
    Posted March 9th, 2013 at 11:37 AM by nice nice is offline
  4. Old Comment
    Dimentio's Forum Picture
    Quote:
    Originally Posted by nice View Comment
    Have you tried safari or Internet explorer??
    I was on Firefox before and it did work fine there and it did work fine on here for a long time then went bad, I just don't wanna move all my favourites and everything i have done onto a new page and get used to all the new layouts again when i have been on this for like less then 6 months :/
    Posted March 9th, 2013 at 05:29 PM by Dimentio Dimentio is offline
  5. Old Comment
    Skyline's Forum Picture
    Posted March 9th, 2013 at 07:43 PM by Skyline Skyline is offline
  6. Old Comment
    :c :c don't leave.
    Posted March 9th, 2013 at 10:49 PM by nice nice is offline
  7. Old Comment
    Dimentio's Forum Picture
    Quote:
    Originally Posted by Adam . View Comment
    Stupid i sent you a message! XD
    Posted March 10th, 2013 at 06:10 AM by Dimentio Dimentio is offline
  8. Old Comment
    Ok, then maybe clear the cache:

    Click on the button on the right (the one with 3 lines-one below the other) called "customize and control google chrome"

    Then go "history" and then "clear all browsing data...."

    Then select "clear the cache" and "delete cookies" in the options list.
    Posted March 11th, 2013 at 03:40 AM by Sonic Boom Sonic Boom is offline
 

All times are GMT -5. The time now is 12:31 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright©2000 - 2019
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2004 - 2018, VirtualTeen.org