PDA

View Full Version : Downtime?


Endeavour
July 9th, 2016, 09:14 AM
Hello,

I have had difficulty getting on here this morning, I haven't been able to get on here since about 9am and have just got back on now (3:14pm)

I got this error message:


Database error in DragonByte SEO 1.4.8:

User virtuda5_vb389 already has more than 'max_user_connections' active connections

MySQL Error :
Error Number :
Request Date : Saturday, July 9th 2016 @ 01:42:02 PM
Error Date : Saturday, July 9th 2016 @ 01:42:02 PM
Script : http://www.virtualteen.org/forums/
Referrer :
IP Address : *******
Username : N/A
Classname : DBSEO_Database_MySQLi
MySQL Version :


I was wondering if anyone else had got this message?

SethfromMI
July 9th, 2016, 09:18 AM
Hello,

I have had difficulty getting on here this morning, I haven't been able to get on here since about 9am and have just got back on now (3:14pm)

I got this error message:



I was wondering if anyone else had got this message?

yea the system was down for at least 8 hours or so, if not more. I got the same message when I tried logging in this morning. I am not sure what it was though

Flapjack
July 9th, 2016, 09:24 AM
I googled the error and it seems as though it was a resource management issue but I have no idea what caused it!

Barbara.
July 9th, 2016, 09:30 AM
Yes i got it too. Just got on now.

Sonicomsk
July 9th, 2016, 09:38 AM
Same here.

Lukas1999
July 9th, 2016, 10:45 AM
I got this message too. But you see my entry here so everything is working again.

Just JT
July 9th, 2016, 12:31 PM
I googled the error and it seems as though it was a resource management issue but I have no idea what caused it!

Google is so sucking fmart huh? Lol!!

Flapjack
July 9th, 2016, 02:34 PM
Just went down againXD 403 forbidden errorxD

StoppingTime
July 9th, 2016, 03:02 PM
Sorry about that guys! Everything should be back up, it was a bit of an unforeseen server issue but it's all set again :) Thanks for your patience!

Kagura
July 9th, 2016, 03:56 PM
I got the error late at night. I'm glad it's fixed :)

Jericho14
July 9th, 2016, 05:20 PM
I got panicked, I thought it was a ban

azure moonstone
July 9th, 2016, 06:18 PM
I'm going to lock this - since the problem seems to be fixed, and the thread is only being spammed...to be honest. :locked: